Author Message

<  INTERNATIONAL  ~  ROMÂNIA - câti români sunt pe BRAINKILLER?

PostPosted: Wed Apr 08, 2009 2:06 pm
User avatarGruntGruntPosts: 28Location: Cluj-NapocaJoined: Wed Dec 03, 2008 1:54 pm
4ever2mind wrote:
pentru tine crezi ca se roaga cineva?

Ce-i cu mentalitatea asta, te intreb? O fi spiritu' asta romanesc, de "imi bag pula - nu ma intereseaza, ca nici pe altu' nu-l intereseaza"? Oamenii aia ies acolo in strada, crezand cu naivitate ca o sa scape de regimul ala infect, si o sa se uneasca cu Romania. Si aici, multi nu ii vor, si tot aud remarci din astea. Ne pricepem sa ne intoarcem spatele, asta e adevarul. Cu asta si inchei, daca vrei sa continuam discutia asta da-mi un PM, sau daca e cazul deschidem un nou topic. In rest, no harm.

Si nu uitati ca la Cluj-Napoca se plimba foca.

PostPosted: Wed Apr 08, 2009 2:33 pm
User avatarGeneralGeneralPosts: 1305Location: RomâniaJoined: Fri Jun 13, 2008 5:58 am
Lopi wrote:
4ever2mind wrote:

Ce-i cu mentalitatea asta, te intreb? O fi spiritu' asta romanesc, de "imi bag pula - nu ma intereseaza, ca nici pe altu' nu-l intereseaza"? Oamenii aia ies acolo in strada, crezand cu naivitate ca o sa scape de regimul ala infect, si o sa se uneasca cu Romania. Si aici, multi nu ii vor, si tot aud remarci din astea. Ne pricepem sa ne intoarcem spatele, asta e adevarul. Cu asta si inchei, daca vrei sa continuam discutia asta da-mi un PM, sau daca e cazul deschidem un nou topic. In rest, no harm.

Image

sa speram ca o sa le fie bine!

PostPosted: Thu Apr 09, 2009 7:19 am
User avatarGeneralGeneralPosts: 1956Location: sitting on cloudsJoined: Sun Sep 03, 2006 6:37 am
Lopi wrote:
4ever2mind wrote:

nu cred ca este cazul sa deschidem un nou topic sau sa comunicam prin PM.

1 - in 90 pentru noi crezi ca s-a rugat cineva? bulgarii, sarbii, ungurii, americanii??? au fost doar interese. asa trebuia sa se intample. Ai vazut aseara Badea? CNN nu a dat o vorba despre asta (sursa Ziua). De cand este?? de luni.
2 - de cate ori am incercat sa ne unim cu Basarabia??? Podul de flori?? si nu am primit niciun raspuns. Ce a declarat Voronin ieri? - "Moldova este un stat independent". 3000 - 4000 de oameni nu reprezinta majoritatea. daca se dorea schimbarea se vota (cei de la comisiile internationale nu au spus nimic de fraudarea alegerilor).

Si nu este vorba de spiritul romaneasc, doar ca sunt anumite lucruri pe care nu le poti schimba. Este normal sa gandesti, saracii oameni, dar poti schimba ceva?? Nu. Asta este punctul meu de vedere.
Din pacate nu pot schimba. Mai multi putem, dar trebuie sa fim 50%+1, asta este.

PostPosted: Thu Apr 09, 2009 7:54 am
User avatarGeneralGeneralPosts: 3303Location: DoglandJoined: Thu Jan 17, 2008 7:49 pm
aham,nu e vorba ca nu ii vrem,normal ca ii vrem sunt fratii nostrii,dar trebuie sa fim realisti si sa vedem ca eforturile lor sunt cam in zadar.situatia politica si economica mondiala e cam najpa acum.nimeni nu vrea sa se puna rau cu rusia acum.
cat despre revolutia propriu zisa e bine ca au iesit in strada,ca s-au adunat se pare din toata tara sa se duca in chisinau.dar mai mult de atat nu vor apuca sa mai faca.exista deja teoria ca au fost lasati special sa ocupe presedentia si parlamentul special sa cauzeze distrugeri si sa aibe apoi voronin arme impotriva manifestantilor.sa nu uitam ca marea majoritate a tarii traieste in zona rurala si nici macar nu stie de asa zisa revolutie.stiu doar ce le baga pe gat voronin la tv.
plus ca aceste evenimente le servesc foarte bine comunistilor acum ca arme de propaganda impotriva romaniei si au motive sa se separe si mai mult de noi si sa se indrepte spre rusi.

eu sper la ceva bun si cred ca si ,,politicienii'' nostri se roaga la asa ceva.poate nu chiar din motive dea-stea nationaliste,caci ma gandesc ca daca s-ar reusi o unire intre cele 2 tari sau eva apropiat s-ar crea noi oportunitati de furt si de facut bani pe acolo.
insa din pacate nu pare ca revolutionarii de acolo sa aibe sorti de izbanda.si din pacate daca nu resuesc acum,o a doua incercare ma indoiesc sa se va mai intampla prea curand.comunistii deja au prea multa experienta in a stopa astfel de demersuri,iar acum vor fi chiar mai autoritari ptr a preveni noi incidente.

si in final un lucru care m-a enervat,minor dar enervant totusi,e ca desi autoritatile moldovene vb in comunicatele de presa mereu in romana si in interviuri la fel,acum toate comunicatele se dau in rusa,la toate intalnirile am vazut ca se vorbeste in rusa.parca o fac intentionat sa ne arate ca de fapt rusii conduc si la naiba cu romania :x

PostPosted: Mon Apr 13, 2009 5:23 pm
User avatarGeneralGeneralPosts: 1956Location: sitting on cloudsJoined: Sun Sep 03, 2006 6:37 am
a iesit albumul :-D . 29.90 de la Diverta. Totusi am sa-mi comand si variantele din UK 8-)

PostPosted: Mon Apr 13, 2009 6:03 pm
User avatarGeneralGeneralPosts: 3303Location: DoglandJoined: Thu Jan 17, 2008 7:49 pm
:bow: :bow: :bow:

PostPosted: Mon Apr 13, 2009 8:19 pm
User avatarGeneralGeneralPosts: 1305Location: RomâniaJoined: Fri Jun 13, 2008 5:58 am
4ever2mind wrote:
a iesit albumul :-D . 29.90 de la Diverta. Totusi am sa-mi comand si variantele din UK 8-)

Scrie pe el cumva "Special pentru Romania"?

sper ca nu

la Brasov nu a ajuns inca

PostPosted: Tue Apr 14, 2009 3:33 pm
Plain_John wrote:
4ever2mind wrote:

Scrie pe el cumva "Special pentru Romania"?

sper ca nu

la Brasov nu a ajuns inca

ba da :lol: "Produs Pentru Romania "
dupa ce cumparati albumul sa-mi spuneti ce scrie pe disc :wink:
calitatea este oricum de cacao. auditia este in schimb ok.

PostPosted: Tue Apr 14, 2009 3:54 pm
ideea la discurile astea care sunt pentru Romania este ca sleevul e de 2 pagini..in rest se aud bine. Deobicei mai apar si discuri la calitate buna pe langa astea de 30 de lei doar ca-s mai putine. Am vazut si la U2 box seturi pe langa discurile cu bulina "Produs pt Ro".

PostPosted: Wed Apr 15, 2009 1:27 pm
deci pana la urma e de calitate sau nu,audio si coperta samd.deja i-am zis cuiva sa mi-l ia din bucuresti sper sa nu fie de cacao

PostPosted: Wed Apr 15, 2009 1:40 pm
*PinHead* wrote:
deci pana la urma e de calitate sau nu,audio si coperta samd.deja i-am zis cuiva sa mi-l ia din bucuresti sper sa nu fie de cacao

este ok. 75% ca sa zic asa - SA FIE ATENT TOTUSI LA COPERTA - IMPRIMAREA LA UNELE DISCURI ESTE DECALATA

1 - pe coperta scrisul este ok (undeva in partea stanga jos scrie "PRODUS PENTRU ROMANIA" cu steagul deasupra), dar in interior este decalat (asa cum am scris mai sus) - trebuie sa te chinui ca sa citesti. sunt 4 pagini (8 fete).
2 - discul este negru cu INVADERS MUST DIE pe centru (portocaliu), dar pe spate (pe inel scrie - The Prodigy - InvadOrs must die. :lol: :lol:
3 - in schimb pe partea de sunet este super OK - 10.

acum nu stiu ce sa zic - sunt aproape 6 euro - nu cred ca se poate comanada pe banii astia de afara cu tot cu transport. atunci cand o sa fie mai ieftin am sa mai cumpar vreo doua bucati.

PostPosted: Wed Apr 15, 2009 2:08 pm
4ever2mind wrote:
*PinHead* wrote:

este ok. 75% ca sa zic asa - SA FIE ATENT TOTUSI LA COPERTA - IMPRIMAREA LA UNELE DISCURI ESTE DECALATA

1 - pe coperta scrisul este ok (undeva in partea stanga jos scrie "PRODUS PENTRU ROMANIA" cu steagul deasupra), dar in interior este decalat (asa cum am scris mai sus) - trebuie sa te chinui ca sa citesti. sunt 4 pagini (8 fete).
2 - discul este negru cu INVADERS MUST DIE pe centru (portocaliu), dar pe spate (pe inel scrie - The Prodigy - InvadOrs must die. :lol: :lol:
3 - in schimb pe partea de sunet este super OK - 10.

acum nu stiu ce sa zic - sunt aproape 6 euro - nu cred ca se poate comanada pe banii astia de afara cu tot cu transport. atunci cand o sa fie mai ieftin am sa mai cumpar vreo doua bucati.

omule, fa o poza daca l-ai luat :-D

PostPosted: Wed Apr 15, 2009 2:40 pm

PostPosted: Wed Apr 15, 2009 2:55 pm
Nu arata rau deloc. Imi place ca nu e mare bulina tiparita pe coperta (cel putin nu arata ca albumul de la Portishead).
Multam de poze :-D

PostPosted: Wed Apr 15, 2009 3:01 pm
fara probleme :)
doar sunt tare curios daca pe toate discurile este scris Invadors :?

All times are UTC
Page 8 of 19
280 posts
Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Next
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
Search for:
Post new topic  Reply to topic
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum