Author |
Message |
< INTERNATIONAL ~ ROMÂNIA - câti români sunt pe BRAINKILLER? |
Plain_John
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 6:05 pm |
|
|
GeneralPosts: 1305Location: RomâniaJoined: Fri Jun 13, 2008 5:58 am
|
Moamă! pe locul 3! bun, păi hai să vedem cine mai este!
_________________ Love, Peace and Drum Beats. |
|
|
|
*PinHead*
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 6:57 pm |
|
|
GeneralPosts: 3303Location: DoglandJoined: Thu Jan 17, 2008 7:49 pm
|
gandestete si tu 10% din cati sunt pe site 2500
|
|
|
BRAINKILLER
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 10:07 am |
|
|
GeneralPosts: 2744Location: ItalyJoined: Thu Aug 24, 2006 11:58 pm
|
fuck off la romanii care cheama emigrantii capsunari
daca se duc sa se umileasca o fac pt ca nu au bani, iar cand se intorc, aduc valuta in tara deci spre binele romaniei
chiar daca se dau mari cu masina din italia sau spania, au muncit pentru ea la 40 de grade cand vagabonzii romani se plimbau la mol, pardon la mall in aer "conditioned"
hotii si puturosii din romania care stau la comisioane, asteapta sa fure de la altii, si se cred americani cheama emigrantii capsunari, auzi la ei, "mi-am luat job", "am aplicat", "cod galben"
pt cei care nu stiu, sunt Sorin din Bucuresti plecat din 1997 n-am cules la capsuni da' am cules la vie. pe urma am facut pantofi si sapun, reparator de calculatoare si imprimante, de 2 ani am firma mea de asistenta tehnica si magazin de informatica in Toscana. Doi din cei 4 angajati sunt romani si snt foarte multumit de ei. Se distreaza pe cinste can se duc in tara si sunt chemati capsunari. haha!
_________________ Stay on top but remain from the underground |
|
|
|
*PinHead*
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 1:27 pm |
|
|
|
BRAINKILLER wrote: fuck off la romanii care cheama emigrantii capsunari daca se duc sa se umileasca o fac pt ca nu au bani, iar cand se intorc, aduc valuta in tara deci spre binele romaniei
chiar daca se dau mari cu masina din italia sau spania, au muncit pentru ea la 40 de grade cand vagabonzii romani se plimbau la mol, pardon la mall in aer "conditioned"
hotii si puturosii din romania care stau la comisioane, asteapta sa fure de la altii, si se cred americani cheama emigrantii capsunari, auzi la ei, "mi-am luat job", "am aplicat", "cod galben"
pt cei care nu stiu, sunt Sorin din Bucuresti plecat din 1997 n-am cules la capsuni da' am cules la vie. pe urma am facut pantofi si sapun, reparator de calculatoare si imprimante, de 2 ani am firma mea de asistenta tehnica si magazin de informatica in Toscana. Doi din cei 4 angajati sunt romani si snt foarte multumit de ei. Se distreaza pe cinste can se duc in tara si sunt chemati capsunari. haha!
ai inteles gresit termenul.se aplica celor care intr-adevar se umilesc pe acolo,dar nu ptr ca mor de foame neaparat in tazra ci pentru ca vor bmw, lanturi de aur la gat si alte de-astea.ii numesc capsunari fiindca pleaca la ciordit si alte rahaturi pe afara, se intorc in tara si se lauda mai mult decat e nevoie cu valuta care o au,ii umilesc pe cei din jur.sunt capsunari aia care se intorc vara in vacante, si iti tampesc urechile cu manele toata ziua din masini, terase si alte,de-astea.sunt capsunari jegurile care pleaca in afara sa se ocupe de prostitutiem smangleala si alte chestii de-astea , iar banii obtinuti ii trimit in tara la consolidarea diferitelor clanuri interlope
nu am nici o problema cu oamenii acre pleaca sa isi faca un viitor in mod decent.ma deranjeaza in schimb ipocrizia,grandomania,proasta crestere a unor oameni.
|
|
|
Plain_John
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 5:29 pm |
|
|
|
mda, cam asta e cu capsunarii, Stim cum sta treaba cu ei. Salut BRAINKILLER (Sorin)! Super buna treaba cu site-ul tau. Trebuie sa spun ca-l citesc de ceva ain si ca inainte de al citii aproape in exclusivitate obisnuiam sa stau mult pe neko site. Aici am vazut in schimb o comunitate de fani cu adevarat vie. Tot asa sa o ti!
|
|
|
*PinHead*
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 5:33 pm |
|
|
|
plainjohn wrote: mda, cam asta e cu capsunarii, Stim cum sta treaba cu ei. Salut BRAINKILLER (Sorin)! Super buna treaba cu site-ul tau. Trebuie sa spun ca-l citesc de ceva ain si ca inainte de al citii aproape in exclusivitate obisnuiam sa stau mult pe neko site. Aici am vazut in schimb o comunitate de fani cu adevarat vie. Tot asa sa o ti!
buai, eu intram inainte numa pe siteul principal braibkiller ptr stiri.nu ma interesau forumurile, mi se pareau o pierdere de timp.si tot pe nekozine am inceput si eu anul trecut sa urmaresc stirile.pe urma tot vazand linkurile de acolo ptr forumul de pe brainkiller am zis sa incerc si aici.
cocncluzia e ca aici comunitatea este mai mare si mai unita, sau mai inchegata.
oricum numa de bine, e de apreciat ca cineva baga bani si sustine pasiunea ptr prodigy.
nu stiu daca tot tu brainkiller te ocupi si de brainkiller records dar daca e asa ai toata stima mea.
sper ca nu imi porti pica ptr parerile exprimate mai devreme
|
|
|
BRAINKILLER
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 5:47 pm |
|
|
|
si brainkiller recordings e tot al meu
cei care vin la furat chiar ca i-as omora pe toti azi la telejurnal au fost 3 stiri cu romani: unu a furat din tutungerie si l-au imscat, unu a furat si omorat un arhitect, alti 2 furau si vindeau.
ma enerveaza termenul pe care evenmentul zilei si libertatea (ce mai citesc si eu pe net) in fiecare an in august zbiara "vin capsunarii"
aia nu sunt capsunari, sunt muncitorii care au concediu numai in august, cum e legea in italia si spania.
n-am nimic cu voi, dar imi sta pe nervi termenul
daca pt romania capsunarii inseamna cei care vin sa fure, atunci nu are sens termenul. oricum, eu vorbesc din afara, singurul contact pe care il am cu romania sunt ziarele oline, unde scrie numai de becali si columbeanu fuck them off
|
|
|
*PinHead*
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 5:54 pm |
|
|
|
capsunarii este un termen pe care il atribui eu personal celor de mai sus, insa asta cam asa e in presa din romania toti sunt ptezentati drept capsunari.poate ca eu am nevoie sa gasesc alt termen ptr specia demna de ura.
by the way columbeanca e fotomodela la tine acolo in italia.poate o vezi pe strada
|
|
|
Plain_John
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 6:11 pm |
|
|
|
BRAINKILLER wrote: daca pt romania capsunarii inseamna cei care vin sa fure, atunci nu are sens termenul. oricum, eu vorbesc din afara, singurul contact pe care il am cu romania sunt ziarele oline, unde scrie numai de becali si columbeanu fuck them off
Romania nu este doar Becali, fuck him right off! sau Bucuresti, fuck that city right off! Libertatea este cel mai jalnic ziar in Romania (este un soi de ziar de scandal dar mai spalat), Incerca sa gasesti alta sursa de informare decat Libertatea
|
|
|
*PinHead*
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 6:43 pm |
|
|
|
asa e , evenimentul zilei este un ziar de partid pupincurist a lui basescu, cam cum sunt ziarele in peninsula la tine care-l pupa in cur si sunt controlate de berlusconi.iar libertatea este ziar de scandal, destul de ieftin.este uimitor insa ca este cel mai citit ziar din romania, de acum revin iar la natura romanilor.
mai bine incearca cu jurnalul national.e cel mai profesionist, si stirile de pe antena3.ro.restul ziarelor sunt destul de partinitoare in functie de grupurile de interese care le controleaza
|
|
|
BRAINKILLER
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 8:18 pm |
|
|
|
ma am vazut la tvri cu 1 amic italian si unii cantau cam
"da-mi o bere ... ca e caldura mare"
i-a placut amicului si mi-a cerut sa i-o gasesc da' habar n-am cine sunt aia neamule...
era 1 chelios si cu barba falsa si unu la chitara..
aveti vre-o idee cine sunt?
|
|
|
Plain_John
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 7:40 am |
|
|
|
nicio idee. probabil ca este ceva realizat doar pt tvri, vezi poate difuzeaza reluare
|
|
|
*PinHead*
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 9:34 pm |
|
|
|
pai daca erau la chitara probabil tapinarii sau fara zahar
|
|
|
*PinHead*
|
Posted: Tue Aug 26, 2008 3:54 am |
|
|
|
BRAINKILLER wrote: ma am vazut la tvri cu 1 amic italian si unii cantau cam "da-mi o bere ... ca e caldura mare" i-a placut amicului si mi-a cerut sa i-o gasesc da' habar n-am cine sunt aia neamule... era 1 chelios si cu barba falsa si unu la chitara.. aveti vre-o idee cine sunt?
mihail alexandru feat 1-q sapro -da-mi o bere.
nu stiu sincer ce cauta 1q sapro pe acolo,omu e destul de ,,artist'' fatza de rahatu' alalalt.si doamne imi aduc aminte in 99 cand a avut un show la buzau, toata seara numa cu sticla in gura a stat pe scena lol.
p.s.-barba nu e falsa e a naturala.mai multe detalii despre om cauta morometii pe youtube
|
|
|
BRAINKILLER
|
Posted: Fri Aug 29, 2008 10:58 am |
|
|
|
yes! astia erau la mamaia, am gasit vid pe you tube
mersi mult neamule!