Author Message

<  INTERNATIONAL  ~  Polska!

PostPosted: Fri Feb 16, 2007 11:00 am
User avatarPrivatePrivatePosts: 257Location: PolandJoined: Tue Feb 06, 2007 10:46 am
No właśnie widzę że bardzo fajne ;) I przydatne jak się nie było na koncercie :D Pozdrawiam

PostPosted: Mon Apr 16, 2007 6:07 pm
User avatarGeneralGeneralPosts: 1883Location: PolandJoined: Sat Sep 02, 2006 11:08 am
dlaczego "polska" jest tak nisko? podbijam ;p

PostPosted: Mon Apr 16, 2007 6:19 pm
User avatarGeneralGeneralPosts: 1730Joined: Mon Jan 22, 2007 6:12 pm
a polskie forum znowu śpi :P

buczo rano wrzucal pliki na serv i cos sie popieprzylo, mam nadzieje ze szybko naprawi

PostPosted: Mon Apr 16, 2007 9:06 pm
User avatarGeneralGeneralPosts: 1883Location: PolandJoined: Sat Sep 02, 2006 11:08 am
Kubazz wrote:

buczo rano wrzucal pliki na serv i cos sie popieprzylo, mam nadzieje ze szybko naprawi
kurwa kubazz, ale zescie z realem odjebali popeline w newsach ;p co wam odbilo?

PostPosted: Tue Apr 17, 2007 9:07 am
User avatarGeneralGeneralPosts: 1007Location: Atomic WastelandJoined: Mon Sep 04, 2006 9:26 am
Kubazz wrote:

wylaczyli zeby im caly dzien fakow nie rzucali za to cudowne info :lol:

mozecie mi wytlumaczyc, a zwlaszcza osoby ktore podtrzymywaly bezsens sytuacji, co to za twor "oficjalna strona fanowska"? :lol: :lol:

PostPosted: Tue Apr 17, 2007 9:45 am
jilted wrote:
wylaczyli zeby im caly dzien fakow nie rzucali za to cudowne info :lol:
buczo wrzucal nowe indexy i nie sprawdzil czy dzialaja
jilted wrote:
mozecie mi wytlumaczyc, a zwlaszcza osoby ktore podtrzymywaly bezsens sytuacji, co to za twor "oficjalna strona fanowska"? :lol: :lol:
wiem, ze masz uraz i nie zagladasz, ale przylukaj ten temat, moze pomoc naswietlic cala sytuacje
http://www.prodigyant.com/forum/viewtopic.php?t=1130

PostPosted: Tue Apr 17, 2007 5:08 pm
zbyniu wrote:
Kubazz wrote:

kurwa kubazz, ale zescie z realem odjebali popeline w newsach ;p co wam odbilo?

ano toche najebvalismy :P sam mialem zalozyc topic ale sie nie odwazylem, maxreal mnie wyreczyl i poszło ;) chuj tam, chociaz smiesznie bylo a za jakis czas i tak wszyscy zapomna

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 2:58 pm
PrivatePrivatePosts: 103Location: PolandJoined: Tue Sep 05, 2006 5:55 pm
co sie stao to sie nie odstanie. i chuj

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 6:46 pm
User avatarGeneralGeneralPosts: 1007Location: Atomic WastelandJoined: Mon Sep 04, 2006 9:26 am
zbyniu wrote:
wiem, ze masz uraz i nie zagladasz, ale przylukaj ten temat, moze pomoc naswietlic cala sytuacje
http://www.prodigyant.com/forum/viewtopic.php?t=1130

przylukalem i oprocz "faktow" mr bucza nic tam nie zobaczylem ciekawego

D O W Ó D prosze

chwali sie czyms czego nie moze potwierdzic. jesem ciekaw kto wydaje stronom fanowskim takie statusy...

blah

ps. a uraz mam bo forum jest inwigilowane a sama strona nie oferuje wiele chociaz sie nia tak szczycicie :lol:

PostPosted: Thu Apr 19, 2007 6:48 am
nie mow, nie mow jilted, bo od strony graficznej lepszej jak narazie nie ma. zawartosc merytoryczna... no coz, powiedzmy, ze widzialem wiecej od Ciebie i wiem co jest w przygotowaniu ;)

a co do dowodow.... w Twoj sposob mozna zanegowac wszystko: chrzest polski, wygrana pod grunwaldem, 9/11 atak na WTC, zdobycie berlina przez zsrr; bo przeciez rzadnego z tych wydarzen nie widziales na zywo a opierasz sie tylko na relacja i "faktach" podanych przez innych, heh ;p

a forum faktycznie jest inwigilowane, ale to dla tego, ze pewne sprawy zalatwia sie solo, a nie forum ogolnym, stad niejednokrotnie kasuje sie posty. z reszta, mowisz tak jakby bk.forum nie bylo inwigilowane hehehe 8-)

PostPosted: Thu Apr 19, 2007 1:51 pm
szata graficzna jest niezla, ale nie ona swiadczy o czlowieku nie? :wink:
ja nie widzialem tam nic interesujacego i juz pewnie nie zobacze. swoje juz mi buczo naobiecal :lol: zamiast obietnic - czyny. jak dotad zmienia sie tylko szata graficzna co rok :lol:

podazajac Twoim tokiem myslenia... nie wiem czy wiesz, ale jestem osobistym doradca Liama :lol: dowody? po co? :lol:

forum bk nie kasuje postow ktore wyrazaja niepochlebne opinie nt. innych uzytkownikow forum. posty kasowane sa za chamstwo i prawienie nieprawdy tudziez buraczenie... sprobuj napisac cos na tp.pl na bucza lub innych to cie zbanuja albo odpisza i zamkna topik cobys nie mogl kontynuowac dyskusji. moje byly po prostu kasowane bo byly niewygodne dla tych panow... rzadza niepodzielnie :lol: i dlatego mam w dupie takie firmy :lol:

osobiscie nic do Ciebie nie mam. wydajesz mi sie wporzo, tak widze po postach. ale trzymasz z banda z tp.pl i nie wiem co to bedzie... :lol:

pozdro

PostPosted: Fri Apr 20, 2007 6:17 pm
User avatarPrivatePrivatePosts: 257Location: PolandJoined: Tue Feb 06, 2007 10:46 am
Jeszcze parę postów i się zaczniecie kłócić :-D

PostPosted: Fri Apr 20, 2007 7:08 pm
jest looz :lol:

PostPosted: Fri Apr 20, 2007 7:19 pm
jilted wrote:
ale trzymasz z banda z tp.pl i nie wiem co to bedzie... :lol:

to prawda, zbyniu trzyma z TP, w końcu ma neostrade ;)

PostPosted: Mon Apr 23, 2007 11:45 am
Kubazz wrote:
to prawda, zbyniu trzyma z TP, w końcu ma neostrade ;)
hahahaha :D:D:D niezle haslo 8-)

jilted, co do tych dowodow to masz racje, przynajmniej czesciowo ;) bo fakt faktem, buczo ma taka tendencje ze duzo obiecuje, czesto nawet za duzo. ale trzeba wziac pod uwage fakt, ze grzebie w tej stronie praktycznie sam, bo wszyscy, ktorzy deklaruja pomoc wypalaja sie po gora 2 tygodniach i to co bylo obiecane przez bucza, bo byla szansa ze w dwojke da sie rade, trafia szlak. od jakiegos czasu nad tp.pl pracuje wiecej osob, w tym ja (bede robil dzial koncerty). i teraz ja Ci mowie, ze materialow do tego dzialu jest juz (bardzo) duzo, przygotowane jest juz wszystko z lat 1999 - 2006: pare tysiecy zdjec, opisy, dane, plakaty itd, trzeba to tylko skonwertowac. dowody? heh, musialbym Ci to wszystko przeslac ale wtedy bede "spalony" wiec to sie raczej nie wydarzy.

a tak miedzy nami to tez kiedys nie lubilem tp.pl bo uwazalem, ze nic nowego do srodowiska theprodigy nie wnosi. dopiero jak zaczalem "trzymac" z nim przekonalem sie ile trzeba wlozyc wysilku i pracy zeby stworzyc cos sensownego ;)

All times are UTC
Page 3 of 10
144 posts
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
Search for:
Post new topic  Reply to topic
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum