Author |
Message |
< INTERNATIONAL ~ ROMÂNIA - câti români sunt pe BRAINKILLER? |
4ever2mind
|
Posted: Mon Mar 23, 2015 11:09 am |
|
|
GeneralPosts: 1956Location: sitting on cloudsJoined: Sun Sep 03, 2006 6:37 am
|
Plain_John wrote: Nu aveam oricum așteptări de la Ibiza. Nici de la album doar că doream să fie mai funky, dansabil. la prima auditie, este chiar ok. comparabil cu fat sau music, doar ca este in alta era muzicala. ca si melodii, chiar nu imi pasa daca o sa fie vreo melodie in top 1, cum a fost Firestarter sau Breathe. este doar pentru mine, si daca mie imi place, de restu' chiar nu imi pasa Medicine suna atat de bine, o mare surpriza
_________________ You can only live once, but if you do it right, once is enough |
|
|
|
Plain_John
|
Posted: Mon Mar 23, 2015 11:14 am |
|
|
GeneralPosts: 1305Location: RomâniaJoined: Fri Jun 13, 2008 5:58 am
|
4ever2mind wrote: Plain_John wrote: Nu aveam oricum așteptări de la Ibiza. Nici de la album doar că doream să fie mai funky, dansabil. la prima auditie, este chiar ok. comparabil cu fat sau music, doar ca este in alta era muzicala. ca si melodii, chiar nu imi pasa daca o sa fie vreo melodie in top 1, cum a fost Firestarter sau Breathe. este doar pentru mine, si daca mie imi place, de restu' chiar nu imi pasa Medicine suna atat de bine, o mare surpriza Exact, puțin îmi pasă dacă goes stright to no 1. Omule, eu mai am până să aud albumul stop teasing. Mă bucur să văd că sună bine. Abia aștept să cumpăr CD-ul să îl aud în cindiții optime. Am aceeași combină muzicală pe care am ascultat Fat of the Land pe casetă
_________________ Love, Peace and Drum Beats. |
|
|
|
4ever2mind
|
Posted: Mon Mar 23, 2015 12:00 pm |
|
|
|
Plain_John wrote: 4ever2mind wrote: Plain_John wrote: Nu aveam oricum așteptări de la Ibiza. Nici de la album doar că doream să fie mai funky, dansabil. la prima auditie, este chiar ok. comparabil cu fat sau music, doar ca este in alta era muzicala. ca si melodii, chiar nu imi pasa daca o sa fie vreo melodie in top 1, cum a fost Firestarter sau Breathe. este doar pentru mine, si daca mie imi place, de restu' chiar nu imi pasa Medicine suna atat de bine, o mare surpriza Exact, puțin îmi pasă dacă goes stright to no 1. Omule, eu mai am până să aud albumul stop teasing. Mă bucur să văd că sună bine. Abia aștept să cumpăr CD-ul să îl aud în cindiții optime. Am aceeași combină muzicală pe care am ascultat Fat of the Land pe casetă pai atunci, auditie placuta . astept impresii
_________________ You can only live once, but if you do it right, once is enough |
|
|
|
*PinHead*
|
Posted: Fri Mar 27, 2015 6:03 am |
|
|
GeneralPosts: 3303Location: DoglandJoined: Thu Jan 17, 2008 7:49 pm
|
Baieti eu vad ca pe 28 iunie, astia de la Electric Castle ne tachineaza cu un headliner surpriza. Combinat cu datele din articolu ala cu locurile pe unde o sa fie Rob Holiday in concert cred ca o sa avem parte de un show Prodigy la sfarsitul lui iunie
|
|
|
Plain_John
|
Posted: Fri Mar 27, 2015 8:56 am |
|
|
|
*PinHead* wrote: Baieti eu vad ca pe 28 iunie, astia de la Electric Castle ne tachineaza cu un headliner surpriza. Combinat cu datele din articolu ala cu locurile pe unde o sa fie Rob Holiday in concert cred ca o sa avem parte de un show Prodigy la sfarsitul lui iunie Să fie! dar nu pricep care-i ideea cu surpriza... robabil că încă se mai negociază.
|
|
|
4ever2mind
|
Posted: Fri Mar 27, 2015 9:06 am |
|
|
|
*PinHead* wrote: Baieti eu vad ca pe 28 iunie, astia de la Electric Castle ne tachineaza cu un headliner surpriza. Combinat cu datele din articolu ala cu locurile pe unde o sa fie Rob Holiday in concert cred ca o sa avem parte de un show Prodigy la sfarsitul lui iunie marketing, oricum nu stiu daca pot sa ajung albumul se poate cumpara de la NicheRecords deci??? pareri..
|
|
|
*PinHead*
|
Posted: Fri Mar 27, 2015 9:58 am |
|
|
|
4ever2mind wrote: deci??? pareri.. Big fookin MEHHHH!!!!!.. blaaahh
|
|
|
Plain_John
|
Posted: Fri Mar 27, 2015 12:22 pm |
|
|
|
4ever2mind wrote: *PinHead* wrote: Baieti eu vad ca pe 28 iunie, astia de la Electric Castle ne tachineaza cu un headliner surpriza. Combinat cu datele din articolu ala cu locurile pe unde o sa fie Rob Holiday in concert cred ca o sa avem parte de un show Prodigy la sfarsitul lui iunie marketing, oricum nu stiu daca pot sa ajung albumul se poate cumpara de la NicheRecords deci??? pareri.. Best:The Day Is My Enemy Nasty Rebel Radio Destroy Wild Frontier Rok-Weiler Medicine Bunicele:Wall of Death Beyond the Deathray Roadblox Nasoale:Ibiza Invisible Sun (cea mai inutilă pisesă de pe album) Rhythm Bomb Get Your Fight On (a 2-a cea mai inutilă piesă) Bineînțeles că-mi mai schimb părerea după o vreme. CD-ul de la Niche Records este varianta internațională sau specifică pentru România?
|
|
|
Plain_John
|
Posted: Fri Mar 27, 2015 5:36 pm |
|
|
|
Un zvon apropae confirmat Prodigy la Electric Castle, Cluj. Code: http://www.vice.com/ro/read/am-auzit-un-zvon-ca-prodigy-vin-la-electric-castle-523?utm_source=vicefbrom
|
|
|
4ever2mind
|
Posted: Fri Mar 27, 2015 9:21 pm |
|
|
|
Plain_John wrote: CD-ul de la Niche Records este varianta internațională sau specifică pentru România? este varianta de europa. made in eu. cred ca este la fel cu cea de uk medicine si wf pentru mine. desi imi place si roadblox si gyfo
|
|
|
4ever2mind
|
Posted: Thu Apr 02, 2015 10:26 am |
|
|
|
ne vedm la Cluj
|
|
|
SirKicksalot
|
Posted: Thu Apr 02, 2015 10:52 am |
|
|
GruntPosts: 27Joined: Sun Mar 15, 2015 11:41 pm
|
A mai fost cineva la EC? Anul trecut organizarea mi s-a părut de cacao, dar a meritat să sufăr pentru Die Antwoord
|
|
|
*PinHead*
|
Posted: Thu Apr 02, 2015 11:49 am |
|
|
|
Sa-mi bag picioarele ce preturi la biletele de tren. dai 250 de lei numai pe drum. Nu ar fi o locatie mai misto Brasovul din pct de vedere al accesului din tara? SirKicksalot wrote: A mai fost cineva la EC? Anul trecut organizarea mi s-a părut de cacao, dar a meritat să sufăr pentru Die Antwoord Asta se intampla la toate festivalurile din tara, preturi mari, uneori si locatii misto, dar organizare de cacat. Mi trebuie sa treaca niste ani ca sa capete si organizatorii de la noi experienta
|
|
|
4ever2mind
|
Posted: Mon May 18, 2015 6:23 am |
|
|
|
am bilet, am bilet . cine mai vine?
|
|
|
Plain_John
|
Posted: Mon May 18, 2015 12:23 pm |
|
|
|
4ever2mind wrote: am bilet, am bilet . cine mai vine? Eu+2